Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΑΙΧΜΕΣ ΜΑΝΙΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Μιλώντας στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Μανιτάκης τόνισε πως η νέα ηγεσία του υπουργείου θα πρέπει να περάσει το μήνυμα στην τριμερή ότι η αναμόρφωση του Δημοσίου δεν πρόκειται να επιτευχθεί με τυφλές» απολύσεις ή μετακινήσεις.Αιχμές για τις μνημονιακές υποχρεώσεις των αποχωρήσεων από το Δημόσιο και της κινητικότητας άφησε κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο απερχόμενος υπουργός Αντώνης Μανιτάκης.

Ο κ. Μανιτάκης υπογράμμισε ότι η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου, και η κυβέρνηση συνολικότερα, θα πρέπει να διαμηνύσουν στην τρόικα ότι ο στόχος της αναδιοργάνωσης και συρρίκνωσης του Δημοσίου δεν επιτυγχάνεται με «τυφλές» απολύσεις ή μετακινήσεις, δίχως κανένα αντικειμενικό κριτήριο και αξιολόγηση.

Για τον λόγο αυτό, συνέχισε, θα πρέπει να υπάρξει εθνική συνεννόηση για να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη και να δοθεί βάρος στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δημοσίου.

Από την πλευρά του, ο νέος υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαρίστησε τον κ. Μανιτάκη και υποστήριξε ότι, θα εργαστεί σκληρά για να επιτύχει τους στόχους που έχουν τεθεί δίνοντας ιδιαίτερο «βάρος» στην αξιολόγηση των υπαλλήλων και τις νέες οργανωτικές δομές.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για την αποχώρηση 4.000 εργαζόμενων από το Δημόσιο έως το τέλος του 2013, ενώ παράλληλα 12.500 υπάλληλοι θα πρέπει να τεθούν άμεσα σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.