Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ: ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ

Τη θέση των περιφερειαρχών υπέρ της αξιολόγησης δομών αλλά όχι «των τυφλών απολύσεων», τάχθηκε ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός: «Εμείς λέμε ναι στην αξιολόγηση των δομών, όχι όμως σε τυφλές απολύσεις. Πρέπει να γίνει αξιολόγηση σωστή και δίκαιη σε όλους τους φορείς και στα υπουργεία και στην αυτοδιοίκηση και να δούμε τι πρέπει να γίνει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σγούρος μετά τη συνάντησή των 13 περιφερειαρχών με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκτός από τη διαθεσιμότητα από την οποία έμειναν αλώβητες οι περιφέρειες καθώς το προσωπικό που απασχολούν είναι πολύ λιγότερο σε σχέση με τους δήμους, συζητήθηκε και η απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
«Το μεγάλο στοίχημα της χώρας είναι η ανάπτυξη και -κακά τα ψέματα- η ανάπτυξη πέφτει κυρίως στην Περιφέρεια και στην Αυτοδιοίκηση. Εκεί, λοιπόν, πρέπει να βοηθήσουμε τους ανθρώπους αυτούς, να τους δώσουμε τα εργαλεία για να μπορέσουν να πετύχουν και να πιάσουν αυτό τον στόχο. Υπάρχουν κάποια θέματα που μας έθεσαν οι Περιφερειάρχες, τα οποία δεν απαιτούν χρήματα για να λυθούν. Απαιτείται να γίνει μια καταγραφή αυτών των θεμάτων για να τα λύσουμε. Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε γραφειοκρατικά προβλήματα και στρεβλώσεις που εμποδίζουν την λειτουργία των Περιφερειών και την ανάπτυξη», είπε μετά τη συνάντηση ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Σχόλιο διαχειριστή: Απορία μου προξενεί η φράση του πρόεδρου της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού : «τυφλές απολύσεις», δηλαδή εάν δεν είναι τυφλές τι θα είναι; Οι απολύσεις είναι απολύσεις, όποια μορφή και αν έχουν. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι θα πει, «Δεχόμαστε την αξιολόγηση». Δηλαδή θεωρούν οι κύριοι Περιφερειάρχες ότι δεν δουλεύουν σωστά οι υπηρεσίες τους και πρέπει να αξιολογηθούν από άλλους; Δεν θα ήθελαν να γνωρίζουν εκ των προτέρων, τι θα αξιολογηθεί από τις δομές και ποιος θα τις αξιολογήσει; Αναρωτιέμαι τελικά εάν ισχύει κάτι τέτοιο αυτοί τι κάνουν;


Περιμένω τα σχόλια σας για την αξιολόγηση και τις τυφλές απολύσεις 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.