Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

«ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΟΡΤΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ψυχροί και ανέκφραστοι έμειναν οι επικεφαλής της Τρόικας στην πρώτη τους συνάντηση με το νέο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, προσγειώνοντάς τον στη σκληρή πραγματικότητα των διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα τραβήξουν εις μάκρος.

«Τα περιμέναμε αλλιώς και εξελίχθηκαν διαφορετικά» έλεγαν συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη μετά την πρώτη, πολύωρη συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την αίσθηση ότι η αισιοδοξία που είχε επιδείξει η κυβέρνηση όσον αφορά στο νέο σχέδιο για τη διαθεσιμότητα, ήταν μάλλον υπερβολική. «Άκουσαν πολύ προσεκτικά τις προτάσεις και τις απόψεις μας και επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν», δήλωναν τα ίδια στελέχη εν όψει της νέας συνάντησης που ορίστηκε για την Τετάρτη.
Σε κάθε περίπτωση το κλίμα, όπως αυτό φάνηκε από υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου, ήταν πολύ βαρύ, με τις προτάσεις και τις αντιπροτάσεις να πέφτουν «βροχή», καθώς η Τρόικα κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένη δείχνει έναντι του ενδεχόμενου νέας παράτασης για τη διαθεσιμότητα των 12.500 υπαλλήλων. Είναι, άλλωστε, ενδεικτικό ότι ενώ αρχικά είχε προαναγγελθεί ενημέρωση από την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τη συνάντηση με την Τρόικα αλλά και δήλωση του κ. Μητσοτάκη, μετά τη συνάντηση επιβλήθηκε σιγή ασυρμάτου....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.