Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Στους δρόμους για τη διαθεσιμότητα στο Δημόσιο. Χιλιάδες εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκηση βρίσκονται αυτή την ώρα συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιάννη Μιχελάκη και Κυριάκο Μητσοτάκη, με τις συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων στο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.  
Η συνάντηση γίνεται με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να ενταχθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πρόγραμμα της κινητικότητας. Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και τους δήμους, που αντιδρούν στο πρόγραμμα της κινητικότητας, συγκεντρώθηκαν από το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη και πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, χρησιμοποιώντας ως προπομπό της πορείας, αυτοκίνητα, μηχανάκια και ποδήλατα της Δημοτικής Αστυνομίας. Λίγο πριν από τις 14.00, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν από το υπουργείο, καθώς δεν έγινε η συνάντηση που είχαν ζητήσει με τον κ. Μητσοτάκη, και κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εσωτερικών.
Την συγκέντρωση και την πορεία διαμαρτυρίας διοργάνωσαν η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ – ΟΤΑ.
Κλειστοί παραμένουν σήμερα όλοι οι δήμοι της χώρας, με εξαίρεση τις κοινωνικοπρονοιακές δομές, όπως αποφάσισε σε συνεδρίασή του το ΔΣ της ΚΕΔΕ.
Η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 12:00 έως και τη λήξη του ωραρίου προκειμένου να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στη διαμαρτυρία. Παράλληλα, σήμερα πραγματοποιούν 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Αστυνομία του δήμου Αθηναίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.