Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Η ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ

Δείτε πόσους “διαθέσιμους” δήλωσαν ότι έχουν οι υπουργοί

Ο αριθμός των προς διαθεσιμότητα ανά υπουργείο.

Ψάχνουν άμεσα 2.000 απολύσεις υπαλλήλων του δημοσίου.

Σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι από όλα τα υπουργεία.

Εντολή να είναι έτοιμη η νέα λίστα ως 23 Σεπτεμβρίου έδωσε το Μαξίμου. Από 4.800 ως και 5.000 είναι οι υπάλληλοι του Δημοσίου που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα από τον Σεπτέμβριο, ώστε να ολοκληρωθεί ο αριθμός των 12.500 που υποχρεούται η χώρα να “διώξει” από το δημόσιο.
Πρωταθλητής στη διαθεσιμότητα αναδεικνύεται το υπουργείο Παιδείας, ενώ ακολουθεί το υπουργείο υγείας, αλλά και το Άμυνας.
Διοικητικοί υπάλληλοι είναι εκείνοι που θα δουν πρώτοι την έξοδο, όμως δεν θα γλιτώσει από την εφεδρεία και το εξειδικευμένο προσωπικό των υπουργείων. Από όλα τα υπουργεία θα βγουν σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι. Ουσιαστικά όμως δεν υπάρχει υπουργείο το οποίο να μην έχει δώσει αριθμό υπαλλήλων που θα βγει σε διαθεσιμότητα ώστε να κλείσει ο πρώτος κύκλος μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Δείτε αναλυτικά: 

Υγείας
1.342
Παιδείας
900
Άμυνας
600
Προστασίας Πολίτη
700
Ανάπτυξης
490
Περιβάλλοντος
262
Αγροτικής Ανάπτυξης
269
Εργασίας
41
Τουρισμού
170
Ναυτιλίας
62
Εξωτερικών
152
Αυτή ωστόσο είναι η λίστα που θα στείλει σε διαθεσιμότητα και εκτός δημοσίου μόλις τους μισούς από τους συνολικά 25.000 υπαλλήλους του Δημοσίου που απαιτεί η τρόικα. Μετά το Σεπτέμβριο ακολουθεί ο νέος γύρος διαθεσιμότητας, ενώ η κυβέρνηση αναζητά τους τομείς απ' όπου θα προέλθουν άλλες 2.000 απολύσεις ώστε να κλείσει ο αριθμός των 4.000 απολύσεων για το τρέχον έτος.

 

8.296 δημόσιοι υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα ως τέλη Σεπτέμβρη 

Ποια υπουργεία και δήμοι μπαίνουν στο στόχαστρο.

- 4.800 υπεράριθμοι από τα υπουργεία Άμυνας, Δημόσιας Τάξης, Υγείας, Περιβάλλοντος και Εσωτερικών

- Υπάλληλοι 13 μικρών και μεγάλων δήμων στο στόχαστρο για διαθεσιμότητα

- Όλες οι λίστες των δημοσίων υπαλλήλων θα πρέπει να έχουν συμπληρωθεί μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου

Μετά τους δημοτικούς αστυνομικούς και τους σχολικούς φύλακες και ύστερα απ' τις διαθεσιμότητες των καθηγητών των τεχνικών λυκείων παίρνουν σειρά άλλοι 4.800 υπάλληλοι υπουργείων και δήμων που θα βρεθούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου εκτός δημοσίου ως υπεράριθμοι.
Σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Αττικής
Ουσιαστικά μπαίνουν στο στόχαστρο υπάλληλου που υπηρετούν στα υπουργεία Άμυνας, Δημόσιας Τάξης, Υγείας, Περιβάλλοντος και Εσωτερικών, αλλά και οι υπάλληλοι 13 δήμων και δυο αποκεντρωμένων διοικήσεων. Μεταξύ των δήμων περιλαμβάνεται η Θεσσαλονίκη ενώ η μια από τις δύο αποκεντρωμένες διοικήσεις είναι η Αττική.
Ουσιαστικά πρόκειται για το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας ώστε να συμπληρωθούν οι πρώτοι 12.500 υπάλληλοι.
Ως της 23 Σεπτεμβρίου το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας
Η προθεσμία για τον εντοπισμό από τις υπηρεσίες των υπαλλήλων που θα τεθούν στη διαθεσιμότητα λήγει στις 23 Σεπτεμβρίου, ουσιαστικά ως αυτή την ημερομηνία θα έχουν συμπληρωθεί οι λίστες με τους υπαλλήλους που θα βρεθούν εκτός δημοσίου.
Νωρίτερα, ως τις 2 Αυγούστου θα έχει ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ.
Ουσιαστικά η εντολή Μαξίμου προς τους υπουργούς είναι πως πλέον είναι προσωπική τους ευθύνη να βρεθούν οι υπάλληλοι προς διαθεσιμότητα εντός των ημερομηνιών που έχουν καθοριστεί.


1 σχόλιο:

  1. Γειά σου αδελφοί και αδελφές, είμαι Charles, ένας ενιαίος γονέας από dudelange στο fort worth, θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μεγάλη μαρτυρία για το πώς πήρα το δάνειο μου από την εταιρεία δανείου επιτυχία κα όταν ήμασταν οδηγείται έξω από το σπίτι μας όταν δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς μου πια , Αφού scammed από διάφορες εταιρείες στην γραμμή και έχουν στερηθεί ένα δάνειο από Τράπεζα μου και κάποια άλλη πιστωτική ένωση που επισκέφθηκα. τα παιδιά μου που ελήφθησαν από την ανάδοχη φροντίδα, ήμουν μόνος στο δρόμο. Μέχρι που μια μέρα αισχρώς μπήκα σε ένα παλιό σχολείο mate που μου να εισαχθεί κα επιτυχία δανείου εταιρεία στο πρώτο της είπα ότι δεν είμαι έτοιμη να αναλάβει κάθε κίνδυνο του να ζητήσει ένα δάνειο στην γραμμή πια, αλλά με διαβεβαίωσε ότι θα λάβει το δάνειο μου από αυτούς. Σε μια δεύτερη σκέψη, λόγω της έλλειψης στέγης μου πήρα μια δοκιμή και να εφαρμοστεί για το δάνειο, ευτυχώς για μένα που έλαβα ένα δάνειο ύψους $1.500.000 από {success_11@yahoo.com}). Είμαι χαρούμενος πήρα τον κίνδυνο και να εφαρμοστεί για το δάνειο. τα παιδιά μου έχουν δοθεί πίσω σε μένα και τώρα δικό μου ένα σπίτι και μια δική μου επιχείρηση. Όλα ευγνωμοσύνη πηγαίνει κα επιτυχία ΔΑΝΕΊΟΥ εταιρεία για να δώσω ένα νόημα στη ζωή μου όταν είχα χάσει κάθε ελπίδα. παρακαλώ για όσους από εσάς εκεί έξω που περνούν μέσα από την οικονομική defficulties θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω Email: success_11@yahoo.com ή whatsApp: +2348078800681.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.