Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ BLOOMBERG: ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

«Υπάρχει μια σιωπηρή πλειοψηφία εκεί έξω που ελπίζει σε μια πραγματική μεταρρύθμιση. Άνθρωποι που το έχουν χωνέψει. Έχουμε 1,3 εκατομμύρια ανέργων στον ιδιωτικό τομέα». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπερασπίζεται την απόφαση για τις απολύσεις στο Δημόσιο, σε δηλώσεις του στο Bloomberg.
«H Ελλάδα προγραμματίζει να απολύσει 15.000 δημοσίους υπαλλήλους και να θέσει άλλους 25.000 σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ήτοι να τους προειδοποιήσει για πιθανή απόλυση και η χώρα ταράσσεται από διαδηλώσεις και απεργίες», γράφει το Bloomberg και φιλοξενεί δηλώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Δεν κοιμάμαι καλά τη νύχτα όταν ξέρω ότι θα χάσουν τη δουλειά τους τόσοι. Δεν είναι εύκολο, ακόμα και από συναισθηματικής απόψεως», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνεχίζει: «Αν πρέπει ωστόσο να υπογράψω απολύσεις, το καλύτερο που μπορώ τουλάχιστον είναι να κάνω την καλύτερη επιλογή ως προς το ποιος πρέπει να χάσει τη δουλειά του».
Ερωτηθείς δε, αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι μπορεί να μετατραπεί στον «πιο αντιδημοφιλή πολιτικό της Ελλάδας», ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Υπάρχουν αρκετοί αντιδημοφιλείς πολιτικοί (στην Ελλάδα σήμερα). Αν κοιτάξετε (ποιοι είναι αυτοί οι πολιτικοί), θα δείτε ότι ο κόσμος ξέρειΕίναι αυτοί που οδήγησαν σε αυτό το υπερδιογκωμένο κράτος. Είναι πιο αντιδημοφιλείς από εμένα. Προσωπικά υποστηρίζω τις συγκεκριμένες θέσεις εδώ και εννέα χρόνια», είπε ο κ. Μητσοτάκης. Και πρόσθεσε με έμφαση: «Αν κάποιος δεν αποδίδει όσο πρέπει, τότε ναι, να χάσει τη δουλειά του».
Το δημοσίευμα τονίζει ότι η ανανεωμένη κυβέρνηση συνασπισμού του Αντώνη Σαμαρά αντιμετωπίζει την πρώτη της δοκιμασία στο κοινοβούλιο την επόμενη εβδομάδα, όταν θα κληθεί να περάσει ένα σκληρό πολυνομοσχέδιο, ώστε να ξεκλειδώσει τα κεφάλαια διάσωσης.
«Όπως όλες οι ψήφοι, και αυτή δεν είναι εύκολη, αλλά εγώ προβλέπω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και καταλήγει: «Η κυβέρνηση έχει μεν μικρότερη πλειοψηφία, αλλά είναι πια περισσότερο ομοιογενής από ό,τι ήταν στο παρελθόν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.