Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 10.092 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ - ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Σε φουλ ρυθμούς λειτουργεί από χθες ξανά το σχέδιο με τις διαθεσιμότητες στο Δημόσιο, έπειτα και από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς. 
Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, το μήνυμα Σαμαρά ήταν ξεκάθαρο ώστε όλα να είναι έτοιμα πριν την έλευση της τρόικας στην Αθήνα. Το βαρύ φορτίο σηκώνει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποίο έχει στα χέρια του ήδη 10.092 ονόματα εργαζομένων που θα ενταχθούν στην κινητικότητα.
Είναι τέτοια η πρεμούρα μάλιστα των κυβερνητικών να μην υπάρχουν ζητήματα της τελευταίας στιγμής, που ο αριθμός είναι κατά 1995 άτομα μεγαλύτερος από το στόχο που είχε θέσει η τρόικα, γεγονός που ερμηνεύεται ως πρόβλεψη προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα από τυχόν εξαιρέσεις.
Το νέο κύμα της κινητικότητας θα πρέπει να έχει ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, ώστε στις 22 να παραδοθούν στους τροϊκανούς όλα τα στοιχεία.
Ορόσημο των αλλαγών είναι ο προσεχής Δεκέμβρης, οπότε και πρέπει συνολικά να έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα συνολικά 25.000 εργαζόμενοι, δηλαδή 4% του συνολικού τους περίπου αριθμού. Βασικό κριτήριο για τις μετακινήσεις θα είναι η μοριοδότηση, η οποία θα πραγματοποιείται με βάση τα τυπικά προσόντα αλλά και τον τρόπο πρόσληψης τους, κυρίως το αν έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ ή όχι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.