Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Συγχαρητήρια Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Δράμας προς τον συνάδελφο τους Μαλκάκη Βαγγέλη, Περιβαλλοντολόγο για την ηθική αμοιβή επαίνου από τον περιφερειάρχη ΑΜΘ για την προσφορά του

Θέλουμε να συγχαρούμε τον συνάδελφο και μέλος του ΔΣ του συλλόγου, Μαλκάκη Βαγγέλη-Περιβαλλοντολόγο, για την απονομή της ηθικής αμοιβής του επαίνου από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας, μετά από την σύμφωνη γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου ΠΑΜΘ.
Ο εν λόγω έπαινος όπως αναφέρεται και στο σχετικό ΦΕΚ (1071Β/2015) απονεμήθηκε «για πράξη εξαιρετική εκτός ωραρίου εργασίας και πέραν των υπηρεσιακών του καθηκόντων, καθώς ο ανωτέρω υπάλληλος επέδειξε απαράμιλλο επαγγελματισμό, αποφασιστικότητα και ζήλο, και συγκεκριμένα ως υπεύθυνος της δράσης «Διαχείριση και προστασία περιβαλλοντικών πόρων ΠΕ Δράμας − Επισήμανση περιοχών που απειλούνται, ανάδειξη απειλών», που πραγματοποιήθηκε κατά το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας 2012, αξιοποίησε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προσωπικό που του διατέθηκε και ψηφιοποίησε 3.000 περίπου φακέλους περιβαλλοντικής αδειοδότησης στο Ν. Δράμας από το 1993 μέχρι και σήμερα, τα δεδομένα των οποίων είναι πλέον διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο μέσω Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών (G.I.S.) και προσβάσιμα μέσω διαδικτύου.
Η εργασία αυτή αποτελεί πρότυπο στην Ελλάδα και δόθηκε εντολή από τη Διοίκηση στη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Π.Α.Μ.Θ. να πραγματοποιηθεί η ίδια εφαρμογή σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Π.Α.Μ.Θ.»
Δεδομένου δε ότι στην υλοποίηση του εν λόγω έργου o συνάδερφός μας δεν ήταν μόνος του, αφού κρίσιμο ρόλο είχαν συνάδελφοί του στη ΠΕ Δράμας, κρίνουμε ότι ιδιαίτερη θετική αναφορά  πρέπει να γίνει για τους συναδέρφους μας και μέλη της ομάδας, που συντελέσαν σ’ αυτό, δηλαδή στην κα.Βασιλική Μπαρούτη, Γεωλόγο, στον κο Άγγελο Αγγελόπουλο, Γεωλόγο και  στην κα Παρθένα Βασιλειάδου, Χημικό μηχανικό ,(υπαλλήλων στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Δράμας), στον κο. Αντώνη Αντωνιάδη, Ηλεκτρολόγο μηχανικό και Μηχανικό ΗΥ (υπαλλήλου στο Τμήμα Πληροφορικής ΠΕ Δράμας και μηχανικός Η/Υ και στον κο Θεόδωρο Αραμπατζή, που διετέλεσε υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΕ Δράμας. Επίσης πρέπει να επισημανθεί και η συμβολή του συνόλου των ωφελουμένων στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας τόσο του 2012, όσο και του 2014, (δεδομένου ότι το έργο συνεχίζεται, ενημερώνεται και αναβαθμίζεται συνεχώς), οι οποίοι εκτός του ότι συμμετείχαν σε κάτι καινοτόμο και ιδιαίτερο, παράλληλα έλαβαν εφόδια και εκπαιδευτήκαν σε τεχνολογίες ιδιαίτερες και νεωτεριστικές όπως τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών.
Έτσι αποδεικνύεται ότι ο δημόσιος τομέας σε μία εποχή που στοχοποιείται,  λειτουργεί με γνώμονα την ενημέρωση και εξυπηρέτηση του πολίτη με ορθότητα και αποτελεσματικότητα, λειτουργώντας καθημερινά με ευσυνειδησία, λήψη πρωτοβουλιών και καινοτομία, τόσο κατά την καθημερινή εξυπηρέτηση του πολίτη, όσο και κατά την υλοποίηση πρωτοποριακών έργων, που σκοπό έχουν την ανάπτυξη που χαρακτηρίζεται από βιωσιμότητα και αειφορία.
Τελειώνοντας θέλουμε να συγχαρούμε για μία ακόμα φορά τους συναδέλφους  μας και να προτρέψουμε την δημόσια διοίκηση να υποστηρίζει και να ενθαρρύνει τέτοιες πρωτοβουλίες υπαλλήλων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΤΕΡΓΙΟΣ                                               ΖΑΓΓΙΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.