Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ο ΟΑΕΔ δέχεται από σήμερα τις αιτήσεις για την τρίτη φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Ξεκινά σήμερα η 3η φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για τη δημιουργία 19.102 θέσεων 5μηνης απασχόλησης σε υπουργεία, περιφέρειες και αποκεντρωμένες διοικήσεις. Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2015.
Δικαιούχος φορέας είναι η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΕΚΤ του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ αρμόδιος φορέας για την υποδοχή των ηλεκτρονικών αιτήσεων των ωφελουμένων και την καταβολή των αποδοχών στους ωφελούμενους είναι ο ΟΑΕΔ.
Με τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης ολοκληρώνεται το ανασχεδιασμένο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στο οποίο μετέχουν συνολικά 52. 626 άνεργοι.
Βάσει του σχεδιασμού ο οποίος ενδέχεται να πάει λίγο πίσω λόγω των πολιτικών εξελίξεων, όμως δεν προβλέπεται να αλλάξει καθώς έχει ήδη εγκριθεί, θα ακολουθήσουν συνολικά 10 προγράμματα και δράσεις με στόχο τη συμμετοχή 110.000 ανέργων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.